Mariebergs

Solceller Kungens Kurva

Lokala experter på solceller i Kungens Kurva

Vi på Mariebergs i Kungens Kurva är dina lokala experter på solceller. Här har du det trygga valet för alla som ska installera solceller på sitt tak i närheten av Kungens Kurva eller något annat område i Huddinge eller Storstockholm. Vår stora kunskap inom allt från tak och höjder till lutningar och taksäkerhet kommer från nästan 40 års erfarenhet av att arbeta på tak med installationer av skorstenar och kaminer.

Hos oss får du den sortens helhetslösningar som man ska förvänta sig när man kontaktar lokala experter. Tveka inte att boka ett kostnadsfritt möte för rådgivning i vår butik för solceller vid Kungens Kurva Shoppingcenter. Kom ihåg att vi tar hand om allt från föranmälan och beställning till installation och igångsättning av dina solceller. Vi finns med dig hela vägen hur nära Kungens Kurva du än bor!

När det kommer till solceller har alla olika preferenser och utgångslägen. Som Kungens Kurvas lokala experter på solceller ser vi till att hitta en skräddarsydd lösning som är anpassad efter just dina förutsättningar. Vi har ett utvalt standardsystem som tillsammans med ett brett samarbete med en rad olika svenska grossister ser till att ge dig bästa möjliga resultat.

Tack vare att vi har ett eget lager kan vi på Mariebergs i Kungens Kurva leverera dina solcellslösningar på ett snabbt och effektivt sätt. När du vänder dig till oss för att installera dina takpaneler med solceller kan du därför förvänta dig korta väntetider. Våra montörer och elektriker är dessutom utbildade för att kunna genomföra korrekta, snabba och säkra installationer av solceller i hela Sverige och inte bara i Huddinge.

Vi på Mariebergs är medlemmar i Svensk Solenergi, en nationell branschförening som finns representerad i hela landet. Dessutom har vi uppnått den högsta kreditklassen hos kreditupplysningsföretaget Syna. Vårt seriösa och långsiktiga arbete ligger till grund till att vi har högsta kreditvärdighet.

Mariebergs är registrerade hos Elsäkerhetsverket. Du kan förvänta dig trygga installationer och processer som följer alla branschens säkerhetsstandarder när du vänder dig till oss för att leverera dina solcellslösningar.

Vi hjälper dig med allt inom solenergi i Kungens Kurva

Vi har varit en del av branschen i snart 40 år och oavsett om du bor i Kungens Kurva eller i någon annan del av Storstockholm finns vi där för att hjälpa dig om du vill bygga ut din solcellsanläggning, installera nya solceller eller att utöka antalet solpaneler på ditt tak.

Om du är ute efter rådgivning eller helt enkelt bara är nyfiken på solenergi kan du alltid boka in ett hembesök där vi hjälper dig att hitta rätt lösning. Offerter och kalkyler för en solcellslösning i ditt hem är kostnadsfria. Har du möjlighet att besöka vår lokala butik i Kungens Kurva uppmuntrar vi dig att göra det för att lära dig mer om vad vi har att erbjuda. Utifrån dina preferenser skräddarsyr vi tillsammans den ultimata solcellsanläggningen för dig och dina behov.

Genom hela vår process löper kunnighet och transparens som en röd tråd. Vår mångåriga erfarenhet och breda kunskap om branschen säkerställer att leveransen håller hög kvalitet. Det är alltid en god idé att vända sig till Mariebergs för allt som har med solceller i Kungens Kurva att göra. Tack vare vår lokalkännedom kan vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för solenergi i ditt hem. Ring eller besök oss redan idag!

Våra tjänster

Vi på Mariebergs erbjuder många olika sorters lösningar inom solenergi. Du kan alltid lita på att vårt team i Kungens Kurva finns där med hjälp och rådgivning gällande olika solcellsanläggningar och andra lösningar inom solenergi. Vi hittar det som passar dig. Här är några exempel på hur du kan använda solceller Kungens Kurva:

  • Tak- och markanläggning: Beroende på hur dina förutsättningar ser ut där du bor kan våra solcellsanläggningar vara både tak- och markanläggningar.
  • Projektering och installation: Vi genomför projektering och installationer av nya solcellsanläggningar till din bostad.
  • Addera nya solpaneler: Om du redan har en befintlig solcellsanläggning kan vi bygga ut den genom att sätta in fler solpaneler.
  • Nibes värmepumpar: För att spara ännu mer på dina energikostnader kan en värmepump från Nibe kopplas ihop med dina solceller. Det här är ett sätt att ytterligare optimera din solenergianläggning och utnyttja solenergin på bästa sätt.
  • Batteri: Vi kan utveckla din solcellsanläggning med ett batteri.
  • Laddstation till elbil: Om du har en elbil kan vi installera en laddstation som kopplas ihop med din solcellsanläggning. Det innebär alltså att du kan köra din elbil på egenproducerad solenergi från din elbilsladdare.

Soliga nyheter i butiken i Kungens Kurva

Innan en affär genomförs erbjuder vi alltid våra kunder möjligheten att se våra produkter. När du besöker vår lokala butik i Kungens Kurva får du chansen att träffa våra kunniga säljare som finns där för att bidra med rådgivning på plats. Vårt mål är att tillsammans med dig ta fram en solcellsanläggning som passar just dig och dina preferenser.

Vår butik för solceller ligger på Månskärsvägen 10 vid Kungens Kurva, strax söder om Stockholm. Du hittar Mariebergs butik i Stalands-huset, precis innanför den stora huvudentrén.

Kontakta butiken

Telefon

08-525 035 00

Hitta hit

Med bil

Månskärsvägen 10, 141 75 Stockholm

Ordinarie öppettider

Vardagar

11:00 – 18:00

Lördagar

10:00 – 16:00

Söndagar

Stängt

Se avvikande öppettider via länk här nedanför. 

Öppettiderna är när utställningen är bemannad, övriga tider när Stalands- varuhuset är öppet går det att besöka utställningen. 

Utställningen är alltid öppen enligt ovan men obemannad vissa tider. Behöver du hjälp eller hittar inte produkter du söker i utställningen, använd skärmen i butik. För personlig service, hjälp och rådgivning rekommenderar vi er att boka möte via hemsida eller telefon. Vi kontaktar er omgående och bekräftar tiden.

Godsutlämning sker endast efter överenskommelse på fasta tider.

Kontakta ekonomi

För fakturafrågor

[email protected]

För leverantörsfakturor

[email protected]

Vår trygga process

Är du intresserad av att installera solceller i Huddinge eller Kungens Kurva med omnejd? Kontakta gärna oss på Mariebergs för att prata med experter på ämnet. Dessa kommer att ge dig råd inför köp och installation av din solcellsanläggning.

För att du som kund ska känna dig så trygg och nöjd som möjligt med ditt köp har vi etablerat en process som alltid följer samma sju steg. Vi kommer här att gå igenom samtliga steg i processen för att vi vill att du ska vara trygg i vetskapen att din solcellsanläggning är anpassad efter just dina behov och preferenser.

Intresseförfrågan

Du anmäler ditt intresse genom att kontakta oss via antingen hemsidan eller telefon. Det är även möjligt att besöka vår butik i Kungens Kurva där du kan prata direkt med någon av våra duktiga säljare. I butiken har du dessutom möjligheten att se våra produkter. Vi kommer att finnas med under samtliga av processens sju steg och du kan alltid vända dig till oss med dina frågor rörande installation av solceller.  

Hembesök

När du har bestämt dig för att gå vidare i processen kommer vi att göra ett hembesök hos dig. Detta är kostnadsfritt och är till för att vi ska bilda oss en uppfattning om bostadens förutsättningar. Med hjälp av hembesök kan vi ge dig en detaljerad plan för hur din solcellsanläggning skulle kunna se ut. 

Design, projektering och offert

Med hembesöket och vår dialog med dig som underlag tar vi fram ett förslag på en framtidssäkrad solcellsanläggning som stämmer överens med dina förväntningar. När det är gjort gör vi en beräkning av kostnaden och lämnar efter det en offert som du sedan kan ta ställning till i lugn och ro. Du har alltså inte bundit dig till något än.

Godkännande av offert och föranmälan

När du har tittat på och känner dig nöjd med offerten ska den godkännas för att vi ska kunna gå vidare till nästa steg. Godkännande av offerten innebär att du bekräftar din order. När det är gjort gör vi en föranmälan till din elnätsägare om att du ska installera en solcellsanläggning. Med föranmälan godkänd av elnätsägaren ser vi sedan gemensamt till att hitta en lämplig tid för montering av solcellsanläggningen.

Montage

En montör kommer att kontakta dig en vecka innan det är dags för montage för att boka en specifik dag och tid. Våra montörer kommer sedan ut till dig på den bestämda dagen och tiden för att montera anläggningen enligt plan. Hur lång tid monteringen tar kommer att påverkas av storleken på solcellsanläggningen, men om det är vanlig villa brukar det vanligtvis gå på två till tre arbetsdagar. Det kan förekomma avvikelser beroende på de specifika förutsättningarna. Vi kommer dock alltid se till att hålla dig informerad om hur länge processen väntas pågå.

Elinstallation

Efter att solcellsanläggningen är monterad och klar kontaktar våra montörer elektrikern som sedan kommer ut för att utföra elinstallationen och för att koppla ihop anläggningen. Dessutom görs en färdiganmälan till elnätsägaren.

Produktion av solenergi

När färdiganmälan är utförd och godkänd kan produktionen av din egenproducerade solenergi börja. Då kan du starta igång din solcellsanläggning och producera egen hel. Därmed har du en säkrad elproduktion med effekt- och produktgaranti på 30 år.


Solceller anpassade för svenskt klimat

En investering i solceller kan ge solenergi under både soliga och kyliga månader i Sverige. Det är alltså inte sant att Sverige skulle vara ett dåligt land för solceller.

Det ligger till och med till som så att solceller mår bra av det något kyligare svenska klimatet. Elektroniken behöver nämligen kylas för att må och fungera bra. När du installerar solceller i Sverige kan du räkna med en solcellsanläggning som producerar el även när det är något kyligare ute. Sol behövs självklart för att solceller ska kunna producera el, men generellt sett är antalet svenska soltimmar tillräckliga för att en solcellsinvestering ska vara lönsam.

Besök Kungens Kurva – solceller passar perfekt för ditt hem

Med solceller som placeras på tak går det att utvinna mycket solenergi oavsett var du bor kring Kurvens Kurva. I den här delen av landet är det alltså tillräckligt många soltimmar på ett år för att det ska betala av sig i längden att göra en sådan investering.

När vi på Mariebergs installerar solcellsanläggningar lämnar vi alltid en produkt- och effektgaranti på 30 år. Med andra ord kommer din solcellsanläggning att kunna producera egen el under en väldigt lång tid framöver.

Ska du ändå besöka Kungens Kurva för att göra andra ärenden? Sväng inom vår butik och prata med våra experter för att se vad solceller skulle kunna göra med din energikostnad!

Boka rådgivning av ett solcellsproffs i Kungens Kurva

Per Tallving

Butiksansvarig & Rådgivare Brasvärme

Peder Pettersson

Säljare Solceller

Johnny Jegemyr

Planering och Arbetsledning

Erik

Hantverk & Murning

Jonas

Hantverk & Murning

Christoffer

Kakelugnsmästare

Joakim

Kakelugnspecialist

Håkan

Kakelugnspecialist

Markus

Hantverk & Snickeri

Välkommen till butiken i Kungens Kurva

Besök oss med bil

Med bil

Månskärsvägen 10, 141 75 Stockholm

Bra kommunikation och tillmötesgående personer i företaget gjorde det hela till en mycket positiv upplevelse. Vi laddar nu elbilen på solenergi och vår elkostnad har minskad enormt. Vi är supernöjda med våra solpaneler och ger Mariebergs våra varmaste rekommendationer.

Eskil och Helena

Knivsta

Som så många andra begärde jag in anbud från flera aktörer för att köpa solcellsanläggning. Mariebergs ingav direkt förtroende då dom ville göra hembesök före offert. Säljaren kom på överenskommen tid, visade sig vara mycket kompetent. Ett utförligt anbud kom snabbt. Efter beställning rullade det på enligt plan under god kommunikation med Mariebergs. Jag är väldigt glad att haft att göra med så skickliga montörer och installatörer. Tack för vedkorgen Mats😃

Robert

Skutskär

Vi är väldigt nöjda med Mariebergs solenergi i Uppsala, från offert till utförande. De ingav förtroende och kompetens och kom på utsatt tid, både säljare, montörer och elektriker. De hjälpte även till med att riva våra gamla solfångare till poolen så vi slapp göra det själva. Montörerna var snabba och väldigt trevliga och gjorde ett superfint jobb. När jag jämför med mina grannar hur de har fått vänta är jag glad att jag valde Mariebergs solenergi.

Peter

Burvik

Jag kontaktade Mariebergs i Uppsala och fick snabbt förtroende för företaget. Efter hembesök och offerter från flera solcellsföretag, så valde vi Mariebergs som leverantör. Allt har fungerat riktigt bra, deras montörer var lyhörda och skötte montaget snyggt och snabbt, och elektrikern kom på utsatt tid. Vi är väldigt nöjda!

Peter

Uppsala

Perfekt med helgöppet, fasta priser och snabb service från offert till montage, vi är så nöjda. Liten bonus med att vi kunde köpa till 2 paneler så de blev perfekt på vårt nya tak.

Malin och Zlatko

Lund

Jag hade aldrig investerat om jag inte fått se produkterna innan i butiken, riktigt smart. För mig som arbetar med inredning är design och utseende lika viktigt som funktion.

Maria

Dalarna

Proffsigt med hembesök och säljaren fick mig att tänka om och investera mindre än jag tänkt mig – men alla nöjda även min fru som fick pengar över till en kamin i källaren.

Niclas

Uppsala

Vilken service och när montören kopplade ihop systemet med Nibe-pannan så blev det över förväntan, nu ska mina grannar investera också, tack för fin service Mariebergs.

Hassan

Stockholm

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med solel?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig angående solceller!