Finansiering av solenergi

Delbetalning – Så funkar det när du behöver finansiera solenergi

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig en trygg och flexibel finansiering av din solenergi. Du betalar ett mindre belopp varje månad i stället för att betala allt på en gång. Wasa Kredit ingår i länsförsäkringsgruppen.

Prata med din säljare för mer information och förslag på upplägg som passar dig bäst.

Vid ansökan om kredit eller lån görs en sedvanlig kreditbedömning.

  • Svar om finansiering direkt.
  • Ingen säkerhet behövs.
  • Amortera eller betala in hela din skuld utan extra kostnad.

Fördelar med finansiering av solenergi hos oss

Prisvärt inträde till solenergi

Våra finansieringsalternativ låter dig få tillgång till solenergi utan en stor förskottsbetalning, vilket gör det mer överkomligt och tillgängligt.

Solenergi ger energibesparingar

Genom att generera din egen rena solenergi kan du minska ditt beroende av nätet och potentiellt spara på dina månatliga elräkningar.

Flexibla villkor

Våra finansieringsalternativ erbjuder flexibilitet när det gäller återbetalning, vilket gör att du kan välja en plan som passar din ekonomiska situation.

Expertvägledning

Vårt team av experter inom solenergi hjälper dig genom hela finansieringsprocessen, ger vägledning och stöd för att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut.

Bra kommunikation och tillmötesgående personer i företaget gjorde det hela till en mycket positiv upplevelse. Vi laddar nu elbilen på solenergi och vår elkostnad har minskad enormt. Vi är supernöjda med våra solpaneler och ger Mariebergs våra varmaste rekommendationer.

Eskil och Helena

Knivsta

Som så många andra begärde jag in anbud från flera aktörer för att köpa solcellsanläggning. Mariebergs ingav direkt förtroende då dom ville göra hembesök före offert. Säljaren kom på överenskommen tid, visade sig vara mycket kompetent. Ett utförligt anbud kom snabbt. Efter beställning rullade det på enligt plan under god kommunikation med Mariebergs. Jag är väldigt glad att haft att göra med så skickliga montörer och installatörer. Tack för vedkorgen Mats😃

Robert

Skutskär

Vi är väldigt nöjda med Mariebergs solenergi i Uppsala, från offert till utförande. De ingav förtroende och kompetens och kom på utsatt tid, både säljare, montörer och elektriker. De hjälpte även till med att riva våra gamla solfångare till poolen så vi slapp göra det själva. Montörerna var snabba och väldigt trevliga och gjorde ett superfint jobb. När jag jämför med mina grannar hur de har fått vänta är jag glad att jag valde Mariebergs solenergi.

Peter

Burvik

Jag kontaktade Mariebergs i Uppsala och fick snabbt förtroende för företaget. Efter hembesök och offerter från flera solcellsföretag, så valde vi Mariebergs som leverantör. Allt har fungerat riktigt bra, deras montörer var lyhörda och skötte montaget snyggt och snabbt, och elektrikern kom på utsatt tid. Vi är väldigt nöjda!

Peter

Uppsala

Perfekt med helgöppet, fasta priser och snabb service från offert till montage, vi är så nöjda. Liten bonus med att vi kunde köpa till 2 paneler så de blev perfekt på vårt nya tak.

Malin och Zlatko

Lund

Jag hade aldrig investerat om jag inte fått se produkterna innan i butiken, riktigt smart. För mig som arbetar med inredning är design och utseende lika viktigt som funktion.

Maria

Dalarna

Proffsigt med hembesök och säljaren fick mig att tänka om och investera mindre än jag tänkt mig – men alla nöjda även min fru som fick pengar över till en kamin i källaren.

Niclas

Uppsala

Vilken service och när montören kopplade ihop systemet med Nibe-pannan så blev det över förväntan, nu ska mina grannar investera också, tack för fin service Mariebergs.

Hassan

Stockholm

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med solel?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig angående solceller!